Advocaten Amersfoort en Nunspeet

mr. G.M. (Maaike) Goes

mr. G.M. (Maaike) Goes

Advocaat

Maaike Goes, specialist Personen- en Familierecht

+31 (0) 33 463 46 36 / goes@keistadadvocaten.nl

Maaike blinkt uit in het vinden van de beste manier om de persoonlijke en soms emotionele situaties goed en zakelijk op te lossen.

Maaike studeerde in 2008 af aan de Universiteit Utrecht in de richtingen staats- en bestuursrecht en strafrecht. Sinds 2009 heeft Maaike zich ontwikkeld tot een ware specialist in het personen- en familierecht. Dat is het vakgebied waar ze, ook als partner bij Labee Advocaten, dagelijks mee in de weer is. Ze blinkt uit in het vinden van de beste manier om de persoonlijke en soms emotionele situaties goed en zakelijk op te lossen. Daarnaast ruilt Maaike haar wetboek op zijn tijd graag in voor een Lonely Planet naar keuze.

Momenteel volgt Maaike de vFAS-specialisatieopleiding.


mr. L. (Lucas) Kruiswijk

mr. L. (Lucas) Kruiswijk

Advocaat

Lucas Kruiswijk, specialist Arbeidsrecht, en Contractenrecht

+31 (0) 33 463 46 36/ kruiswijk@keistadadvocaten.nl

Het is zijn kracht om iedere zaak tot de bodem uit te zoeken en voor elke onderneming de best mogelijke oplossing te creëren.

Momenteel heeft Lucas met name zakelijke klanten, maar hij staat ook regelmatig particulieren bij. Hij voltooide een studie privaatrecht aan de Universiteit Utrecht en werkte vervolgens een aantal jaren bij een rechtsbijstandverzekeraar. Daar legde hij zich met name toe op letselschade. Na vier jaar wilde hij zijn zich meer richten op de procespraktijk. Hij stapte over naar de advocatuur en kreeg veel te maken met zakelijke cliënten. Het is zijn kracht om iedere zaak tot de bodem uit te zoeken en voor elke onderneming de best mogelijke oplossing te creëren. In 2012 werd hij partner bij Labee, waar hij zich richt op arbeidsrecht en contractenrecht.

In 2016 heeft Lucas met succes de postacademische specialisiatie opleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht geeft in de praktijk toepasbare gespecialiseerde informatie over het arbeidsrecht en biedt op gevorderd niveau een wezenlijke verdieping van kennis en inzicht in dit dynamische rechtsgebied.

Lucas levert in het arbeidsrecht en contractenrecht het maatwerk dat je van een succesvolle muzikant kunt verwachten.


mr. H. (Hester) Seton

mr. H. (Hester) Seton

Advocaat

Hester Seton, specialist Strafrecht en Arbeidsrecht

+31 (0) 33 463 46 36 / seton@keistadadvocaten.nl

Hester verdedigt uw belang met een fluwelen hamer.

Mr. Hester Seton (1976) is vanaf 2000 werkzaam als advocaat. Zij is gespecialiseerd in strafrecht en lid van de NVSA.

Zij behartigde de belangen van vele verdachten in grote en kleinere strafzaken in het hele land. Naast het bijstaan van cliënten in commune strafzaken (moord, doodslag, zeden, diefstal, mishandeling etc.) behartigt strafrechtadvocaat mr. Seton sinds 2010 ten overstaan van de internationale strafkamer te Den Haag ook de belangen van een tweetal cliënten, die onder meer verdacht worden van lidmaatschap aan een vermeende internationale terroristische organisatie, Tamil bevrijdingsorganisatie LTTE.

Mr. Seton heeft haar studie Nederlands Recht gevolgd aan de Universiteit van Utrecht, met als afstudeerrichtingen Strafrecht en Arbeidsrecht & Sociaal Zekerheidsrecht. Naast een specialisatieopleiding op het gebied van het strafrecht (Pompe Instituut) heeft zij tevens een specialisatieopleiding in het arbeidsrecht (Grotius Acadmie) succesvol afgerond.

Zowel op het gebied van personen- en familierecht als op het gebied van strafrecht heeft mr. Seton in het verleden gastcolleges gegeven aan de Hogeschool van Rotterdam, Den Haag en Urecht.

Naast strafrecht houdt mr. Seton zich bezig met arbeidsrecht.


mr. X.B. (Xander) Sijmons

mr. X.B. (Xander) Sijmons

Strafrechtadvocaat

Xander Sijmons, specialist Strafrecht

+31 (0) 33 463 46 36 / sijmons@keistadadvocaten.nl

Xander blijft Justitie een stap voor!

Mr. Xander Sijmons (1976) studeerde rechten in Utrecht. In 2001 werd hij beëdigd tot advocaat. Sijmons heeft in 2010 de specialisatieopleiding stafrecht aan het Willem Pompe Instituut met goed gevolg afgerond.

Als strafrechtadvocaat behandelt Sijmons zowel commune strafzaken (moord, doodslag, geweld, diefstal, zeden, et cetera) als strafzaken waarvoor specifieke kennis is vereist, zoals fraude- en verkeersstrafzaken.

Typerend voor zijn werkwijze is de vastberadenheid van Sijmons, die is gestoeld op een gedegen voorbereiding van de zaak. Daarbij wordt geen door hem onderscheid gemaakt naar de omvang van de zaak. De kwaliteit staat steeds voorop.

Een belangrijk onderdeel in de dienstverlening is de informatieverschaffing en advisering gedurende een strafzaak. Als verdachte is het immers belangrijk te weten wat de kansen zijn. Een open verstandhouding met de cliënt is daarbij van groot belang.

Indien de uitspraak van een rechter daartoe aanleiding geeft, stelt Sijmons hoger beroep of cassatieberoep in. De afweging wordt evenwel steeds in samenspraak met de cliënt gemaakt, want zijn belang staat steeds voorop!

Strafrechtadvocaat Sijmons is lid van drie specialisatieverenigingen:
* Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).
* Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS) (aspirant-lid).
* Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (Stichting LANGZS) (aspirant-lid).


mr. S.M.J. (Susanne) van de Ven

mr. S.M.J. (Susanne) van de Ven

Advocaat en mediator

Susanne van de Ven, specialist Personen- en Familierecht

+31 (0) 33 463 46 36 / vandeven@keistadadvocaten.nl

Als specialist personen- en familierecht slaagt ze er in om elke situatie te doorgronden en tot de beste juridische hulp te komen.

Opgegroeid in Amersfoort, ging Susanne voor haar studie rechten naar de Rijksuniversiteit Groningen. Als student liep ze stage bij Labee Advocaten. Ze raakte enthousiast voor het vak doordat cliënten geholpen waren met haar deskundige bijstand. Nadat ze in 2009 haar studie met succes had afgerond kwam zij terug bij haar voormalige stagekantoor. Sinds 2012 is ze partner. Als specialist personen- en familierecht slaagt ze er in om elke situatie te doorgronden en tot de beste juridische hulp te komen. En als het nodig is, staat ze haar mannetje in de rechtszaal. Susanne loopt net zo hard voor u in haar toga als voor zichzelf op haar hardloopschoenen.

Momenteel volgt Susanne de vFAS-specialisatieopleiding. Daarnaast is zij sinds februari 2015 voorzitter van de VAO (Vereniging Amersfoortse Ondernemers).