Plek binnen de maatschap van Keistad Advocaten.

Project beschrijving

Client
 Keistad Advocaten
Datum
 25 januari 2019
Categorie
Keistad Advocaten

Gezocht!

Vanwege de ontwikkelingen binnen kantoor hebben wij weer plek binnen de maatschap (kostendeling). Ben jij een ondernemende advocaat met een eigen klantenkring en eigen netwerk en heb je zin om onze maatschap te komen versterken? Dan zouden we graag met je kennismaken.

Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiast en onderling betrokken team. We hebben allemaal onze eigen praktijk en ons eigen netwerk, maar we nemen uiteraard voor elkaar waar en van elkaar over indien nodig. Daarnaast maken we gebruik van elkaars netwerk. Ook lopen we regelmatig bij elkaar binnen om over zaken te sparren en delen we kennis met elkaar.

Naast onze drive om een mooie advocatenpraktijk op te bouwen, hebben we ook de ambitie om een mooi kantoor met dito uitstraling en visie neer te zetten. Het is een pré als je enthousiast bent om daar een bijdrage aan te leveren.

Interesse

Als het bovenstaande je aanspreekt, dan zien we graag jouw motivatie en cv tegemoet. Deze kun je mailen naar seton@keistadadvocaten.nl.

NB: door te reageren op deze vacature geef je ons jouw uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database in verband met deze sollicitatieprocedure. Uiterlijk drie maanden na het einde van deze sollicitatieprocedure worden alle persoonsgegevens en overige informatie uit onze database verwijderd.