Vacature advocaat personen- en familierecht.

Project beschrijving

Client
 Keistad Advocaten
Datum
 12 januari 2019
Categorie
Personen- en Familierecht

Vacature!

Gezocht! Enthousiaste advocaat-medewerker of (gevorderd) advocaat-stagiaire (loondienst/kostendeling) met minimaal drie jaar relevante werkervaring en passie voor het personen- en familierecht. Lidmaatschap vFAS is een pré.

  • Ben jij betrokken?
  • Ben jij ondernemend?
  • Ben jij praktisch ingesteld?
  • Beschik jij over zelfkennis?
  • Houd jij van aanpakken?
  • En houd jij van een duidelijke en transparante aanpak?

Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken en maken we graag een keer kennis met jou.

Wie zijn wij?

Keistad Advocaten bestaat uit een enthousiast en betrokken team van zelfstandige en gespecialiseerde advocaten. Wij houden van een informele sfeer en lopen graag bij elkaar naar binnen voor overleg. Daarnaast staat de cliënt en zijn/haar behoefte bij ons centraal. We willen toegankelijk en open zijn in de samenwerking met onze cliënt. Niet vanuit een ivoren toren, maar door een betrokken en nauwe samenwerking met onze cliënten, elkaar en andere disciplines.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatie en cv naar vandeven@keistadadvocaten.nl. We zien jouw reactie graag verschijnen!

NB: door te reageren op deze vacature geef je ons jouw uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database in verband met deze sollicitatieprocedure. Uiterlijk drie maanden na het einde van deze sollicitatieprocedure worden alle persoonsgegevens en overige informatie uit onze database verwijderd.