Susanne van de Ven van Labee Advocaten duizendste lid specialisatievereniging Personen- en Familierecht

Informatie

Geschreven door
 vFAS
Datum
 24-11-2014
Categorie
Keistad Advocaten Amersfoort
Link
 Visit online

Susanne van de Ven en Maaike Goes van Labee Advocaten te Amersfoort zijn toegetreden als lid tot de specialisatievereniging op het gebied van personen- en familierecht, de vFAS. Susanne van de Ven werd verwelkomd als het duizendste lid van de vereniging met een mooie bos bloemen. Hieronder treft u het nieuwsbericht aan zoals dit op de website van de vFAS is geplaatst:

“Op de algemene ledenvergadering van 6 november 2014 heeft de vFAS haar duizendste lid mogen verwelkomen. Bestuursvoorzitter Rob van Coolwijk zet Susanne van de Ven (Labee Advocaten te Amersfoort) in het zonnetje om dit heugelijke feit. 

Volgens de voorzitter is de grootte van het ledenbestand mede de kracht van de vereniging. “Indien een specialistenvereniging zoveel goed opgeleide leden heeft, kun je er ook als samenleving niet meer omheen.”, aldus van Coolwijk. Naast dat de vFAS uiteraard als vereniging de belangen van de leden behartigt, kijkt zij als vereniging ook verder. Van Coolwijk geeft aan: “Als grootste juridische specialistenvereniging heb je ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid, zodat het recht voor iedereen toegankelijk maar ook uitvoerbaar blijft. Zo adviseren en overleggen we met de beleidsmakers van het Nederlands rechtsgebied alsmede de landelijke politiek”.
Dit standpunt sluit aan bij veel advocaten uit het personen- en familierecht die na een intensieve opleiding tot vFAS scheidingsadvocaat en mediator, lid zijn geworden van de vFAS. Dat is wellicht ook de verklaring van de groei die de vereniging de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.”
Bron: vFAS