Advocaten Amersfoort en Nunspeet

mr. drs. D.M.A. (Denise) van Zijl

mr. drs. D.M.A. (Denise) van Zijl

Advocaat-partner

Denise van Zijl, specialist Ondernemingsrecht

+31 (0) 33 463 46 36 / vanzijl@keistadadvocaten.nl

“Ik onderscheid mij door de inzet van mijn juridische, financiële en fiscale kennis.”

Nadat Denise in 1994 haar studie Nederlands recht (specialisatie ondernemingsrecht) aan de Rijksuniversiteit Utrecht had afgerond, is zij in 1996 afgestudeerd voor de studie Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Al tijdens haar laatste studiejaar (1996) is zij als belastingadviseur in dienst getreden bij Price Waterhouse Coopers. Hier heeft zij ruim 9 jaar ondernemers geadviseerd op het gebied van het fiscaalrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht (o.a. bedrijfsovernames, reorganisaties en estate planning).

In januari 2006 heeft Denise zelf als ondernemer succesvol een fiscaalrechtelijke en ondernemingsrechtelijk adviespraktijk opgezet, van waaruit zij als fiscaal en juridisch adviseur veel MKB-bedrijven en accountantskantoren heeft geadviseerd en begeleid.

In 2017 is Denise beëdigd als advocaat en sinds september 2019 werkzaam als advocaat bij Keistad Advocaten. Zij zet thans als advocaat haar expertise op het gebied van het ondernemings- en fiscaalrecht in voor ondernemers.

Denise staat als ondernemingsrecht advocaat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


mr. B. (Bart) Burger

mr. B. (Bart) Burger

Advocaat-partner

Bart Burger, specialist Arbeidsrecht + Verkeersrecht/Letselschade

+31 (0) 33 463 46 36/ 06-11131443 burger@keistadadvocaten.nl

“Heldere communicatie en daadkracht zorgen voor een snelle oplossing”

Sinds 1 mei 2022 versterkt Bart Burger het team van Keistad Advocaten. Bart is in 2004 afgestudeerd aan de UvA met als Leerpad Arbeidsrecht.

Hij heeft diverse (management)functies bij de grootste rechtsbijstandverlener van Nederland uitgevoerd en is bedrijfsjurist geweest. Hierdoor kent hij alle facetten van het arbeidsrecht en kan hij snel en goed schakelen. Bart heeft daarnaast veel ervaring met verzekeringskwesties en (verkeers)aansprakelijkheid. Bart zijn werkwijze kenmerkt zich door daadkracht, resultaat- en klantgerichtheid. Korte lijntjes waarbij er snel gebeld wordt met de wederpartij om zo het geschil voor alle partijen op te lossen.

Gelijk hebben is in Nederland helaas niet altijd gelijk krijgen, maar met Bart aan uw zijde wordt er voor uw gelijk gestreden. Dit schreven een aantal cliënten van Bart die u voor gingen:

- “Bart Burger heeft hart voor mijn zaak gehad. Naast het feit dat hij mij goed van dienst is geweest, voelde ik mij in goede handen bij hem. Het was voor mij een emotionele toestand waar ik een flinke tik van heb gehad. Bart heeft naast zijn professionaliteit ook zijn empathie getoond, waardoor ik erg blij ben dat ik hem als jurist had.”

- “De heer Burger is vakkundig en accuraat, zijn inschatting is goed geweest! Ik ben van mening dat de persoon Bart het verschil maakt. Kritiek heb ik niet (meestal heb ik die wel).“

- “Bart heeft voor mij als cliënt veel betekend, hij heeft zijn uiterste best gedaan mij te helpen. en met veel resultaat, terecht! nu kan ik mijn auto laten maken.”


mr. E. (Ellen) van de Burgwal

mr. E. (Ellen) van de Burgwal

Advocaat-partner

Ellen van de Burgwal, specialist Personen- en Familierecht

+31 (0) 33 463 46 36/ vandeburgwal@keistadadvocaten.nl

“Regelen waar mogelijk en procederen waar nodig”

Ellen van de Burgwal werd in 2011 beëdigd als advocaat. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

"Als advocaat sta ik voor u als cliënt. Ik sta bekend om mijn duidelijkheid en betrokkenheid. Juridische puzzels leggen is wat ik graag doe, maar ik kijk ook naar een pragmatische oplossing voor het geschil. In familierecht zaken – vooral als er kinderen bij betrokken zijn – dient het de voorkeur te hebben om in goed overleg tot afspraken en regelingen te komen. Ik zet mij daarvoor in en het belang van u (en uw kinderen) staat daarbij voorop. Het maken van goede afspraken is echter niet altijd mogelijk. Procederen is dan vereist. Als procesadvocaat ken ik de wegen en indien nodig aarzel ik niet om een procedure te starten."

Ellen staat als personen- en familierecht advocaat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


mr. L. (Lucas) Kruiswijk

mr. L. (Lucas) Kruiswijk

Advocaat-partner

Lucas Kruiswijk, specialist Arbeidsrecht, en Contractenrecht

+31 (0) 33 463 46 36/ kruiswijk@keistadadvocaten.nl

“Vroegtijdige betrokkenheid voorkomt procederen achteraf”

Lucas Kruiswijk werkt sinds 2009 als advocaat. Contracten- en arbeidsrecht vormen zijn specialiteit.

"Ik denk mee met ondernemers in oplossingen, onder andere op het gebied van personeelszaken. De rol van hr-adviseurs en leidinggevenden wordt regelmatig onderschat. Om ondernemers te helpen met het inrichten van hun personeelsbeleid word ik graag vroegtijdig betrokken. Goed voorwerk voorkomt procederen achteraf. Dat geldt ook voor het sluiten van contracten. Een goed contract beperkt het risico op procedures. Mijn passie is het uitzoeken van complexe vraagstukken. Ik vind het elke keer fantastisch om mijn klanten totaaloplossingen aan te bieden, met oog voor alle belangrijke details.”

In 2016 heeft Lucas met succes de postacademische specialisiatie opleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht geeft in de praktijk toepasbare gespecialiseerde informatie over het arbeidsrecht en biedt op gevorderd niveau een wezenlijke verdieping van kennis en inzicht in dit dynamische rechtsgebied.

Lucas is als specialist aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland welke vereniging het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Orde van Advocaten draagt. Lucas staat als arbeidsrecht advocaat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland Kwaliteitskeurmerk Orde van Advocaten

mr. S.G.M. (Stijn) Maas

mr. S.G.M. (Stijn) Maas

Advocaat-partner

Stijn Maas, specialist Arbeidsrecht en Contractenrecht

+31 (0) 33 463 46 36 / maas@keistadadvocaten.nl

"No-nonsense en down-to-earth. Laagdrempelig en praktisch."

Stijn Maas werd in 2009 beëdigd als advocaat. Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht.

Behalve juridische, heeft Stijn ook leidinggevende en strategische ervaring opgedaan in verschillende bedrijfsculturen bij verschillende bedrijven, banken en instellingen. Dit stelt Stijn in staat om iedere (arbeidsrecht)zaak met een bredere en frissere blik te benaderen dan enkel met een juridische bril op.

“Afhankelijk van de status van uw zaak, de verstandhouding met de wederpartij en uw persoonlijke karakter en wensen, bepaalt Stijn samen met u de strategie. In sommige gevallen treedt hij direct als advocaat namens u op, rechtstreeks in contact met de wederpartij. In andere gevallen blijft hij in eerste instantie op de achtergrond en geeft hij advies. Hij reikt handvatten aan voor het omgaan met een dreigende conflictsituatie op de werkvloer”

Stijn staat als arbeidsrecht advocaat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


mr. S.M.J. (Susanne) van de Ven

mr. S.M.J. (Susanne) van de Ven

Advocaat-partner en mediator

Susanne van de Ven, specialist Personen- en Familierecht

+31 (0) 33 463 46 36 / vandeven@keistadadvocaten.nl

“Beide partijen kunnen baat hebben bij mediation”

Susanne van de Ven is advocaat sinds 2009. Ze is gespecialiseerd in personen- en familierecht.

“Bij mij kan iedereen rekenen op eerlijkheid en no nonsense. Ik zeg graag waar het op staat. Een toekomstbestendige oplossing heeft bij mij prioriteit. Als mediator draag ik bij aan passende afspraken tussen partijen. Waar mediation niet tot een goede regeling leidt, schuw ik een gerechtelijke procedure niet. Dan sta ik mijn mannetje. In de zorgvuldige afweging van alle belangen staat het belang van mijn cliënt voorop. Ik schep orde, in een sfeer van vertrouwen en samenwerking.”

Susanne staat als personen- en familierecht advocaat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.