Kantoor Keistad Advocaten Amersfoort

 

Keistad Advocaten Amersfoort

Wij zijn Keistad Advocaten.

Een advocatenkantoor waarin Ellen van de Burgwal, Lucas Kruiswijk, Stijn Maas, Bart Burger, Susanne van de Ven en Denise van Zijl de krachten bundelen. Keistad Advocaten laat de traditionele cultuur van stropdas en mantelpak los. Wij zijn toegankelijk, benaderbaar en werken vanuit de behoefte van de klant. Traditioneel biedt de advocatuur vanuit een soort ivoren, juridische toren, onze kennis en een toegesneden aanpak van de zaak. Wij zien dit anders en bieden u bijstand vanuit uw behoefte. U staat bij ons centraal en niemand anders.

Voor de beste hulp heeft u een specialist nodig. Daarom richten onze advocaten zich op één of enkele rechtsgebieden. Dat zijn de onderwerpen waar ze alles  vanaf weten en waar ze u het best mee kunnen helpen. Door die kennis onderling te  delen houden we elkaar goed op de hoogte van ontwikkelingen in de verschillende  vakgebieden. En we bundelen de krachten voor de best mogelijke  hulp. Zo kunnen we voor een redelijke prijs particulieren, bedrijven en instellingen bijstaan met uitstekend juridisch advies.

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met vragen over onder andere:
– Arbeidsrecht
– Personen- en familierecht
– Ondernemingsrecht
– Contractenrecht

Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

 

Kantoor:

Wij zijn gevestigd aan de Arnhemseweg 15 in Amersfoort. Centraal gelegen en prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur, parkeerplekken zijn er genoeg en het station ligt op tot 13 minuten loopafstand.