Informatie

Geschreven door
 Labee advocaten lanceert nieuwe logo tijdens AVK.
Datum
 04-08-2014
Categorie
Keistad Advocaten Amersfoort

Vorig jaar was het kantoor als sponsor van het AVK, dit jaar verbindt Labee Advocaten als hoofdspons of zelfs haar naam aan het toernooi. Voor het voetbal, voor Amersfoort en voor een kennismaking met het nieuwe logo. Ik sprak met partners Maaike Goes, Susanne van de Ven en Lucas Kruiswijk.

Door Jort van Dijk

Het was kantooroprichter en voetballiefhebber Piet Labee die vorig jaar opperde om als sponsor mee te helpen aan het AVK. Susanne, die haar broer er al eens had aangemoedigd, was direct enthousiast. Net als Lucas, de grootste voetbalfanaat van het kantoor. Maar eigenlijk was iedereen het er al snel over eens. “Het kantoor bestaat al meer dan dertig jaar. We hebben een nauwe band met de stad en de mensen die er wonen. Door het AVK te sponsoren kunnen we ook buiten het kantoor wat bijdragen aan de stad. “

De samenwerking was een groot succes. “We waren dagelijks langs de lijn te vinden en het toernooi beviel ons enorm goed. Er waren veel mensen en de sfeer was zo goed, dat we dit jaar graag weer een bijdrage wilden leveren. Bovendien hebben we dit jaar iets te vieren. ”

Het toernooi valt samen met de lancering van het nieuwe logo van Labee Advocaten. Het is een kennismaking met het nieuwe gezicht van het kantoor. Of beter: de drie gezichten. Van de drie partners die de leiding van Piet Labee en Annemiek le Loux overnamen. Zij zetten een van de oudste kantoren van Amersfoort voort in een nieuw jasje. Piet Labee is als adviseur nog altijd betrokken bij het kantoor. Zakelijk en om het voetbalvirus te verspreiden.

Dat laatste is in elk geval gelukt. Want heel Labee Advocaten heeft er zin in. De gezichten van het AVK zullen veel te zien zijn. In hun nieuwe logo, maar bovenal langs de lijn.